Bierproeverij Friesland

Speciaalbier en het verzorgen van een bierproeverij is de passie van de Friese kastelein Jurjen Boonstra. Onze Bierkaart

› Lees hier de aanbeveling uit de bierbijlage van de Leeuwarder Courant

Bierproeverij mogelijkheden

Bierproeverij op maat

Zoveel smaken, zoveel bieren. Een bierproeverij wordt afgestemd op jullie groep en budget.

Hebben jullie al wat meer kennis van bier en wil je eens sterkere bieren proberen of kom je met een groep die zelden bier drinkt. Wij introduceren jullie graag op gepaste wijze in de smakelijke wereld van het bier. Want wij stellen speciaal naar jullie wensen een bierproeverij samen.

› Contact & Reserveren

bierproeverij-friesland

Bierproeverij & Dining

Bierproeverij en Dining is de combinatie van een bierproeverij met een diner. We laten je kennis maken met de meest fijne smaak combinaties en laten dit vergezeld gaan met bijzondere verhalen. Geen bord vol eten maar genieten van kleine gerechten met daarbij steeds een bijpassend biertje.

Voor groepen vanaf 6 personen is het mogelijk om van een bierproeverij of bier & dining te komen genieten in Oentsjerk, Friesland.

Al v.a. € 40,- p.p. geniet je van een bierproeverij en 3 gangen.

› Contact & Reserveren

bierproeverij-friesland
bierproeverij-friesland

Kleintje bierproeverij

Ben jij opzoek naar een nieuwe smaakbeleving?

Géén bierproeverij op reservering maar een bierproeverij voor de toevallige passant. Met ons uitgebreide bierassortiment is er gegarandeerd ook voor jou een uniek speciaalbier. De keuze is ruim en daarom helpen Jurjen en Maaike je graag om de juiste te kiezen.

Kleintje bierproeverij
Verschillende bieren kun je proeven in onze speciale ‘kleine bierproeverij’ glazen (2 personen). Je kunt dan bijvoorbeeld 3 verschillende soorten proberen of je deelt een fles met je vriend(en).

Een gezellig avondje uit in combinatie met een bierproeverij. Ben je wel van plan om met meer dan 2 personen te komen? Laat het ons weten en we reserveren een gezellig plekje voor jullie.

› Contact & Reserveren

bierproeverij-friesland

Bierproeverij en vrouwen

Nee, een bierproeverij is zeker géén mannen ding. Ook vrouwen genieten graag van een speciaal biertje tijdens een bierproeverij.

Tijdens een bierproeverij & dining schenken we bijvoorbeeld desgewenst in een klein glas. Speciaal voor jullie vrouwelijke gezelschap.

En wist je dat we tijdens een bierproeverij op maat ook heerlijke fruitbieren of zoete bieren kunnen schenken? Zoveel smaken, zoveel bieren.

Vele vrouwen gingen je al voor
Laat weten met wie je een bierproeverij wilt doen en wij passen de bierproeverij aan naar jullie gezelschap.

› Contact & Reserveren

bierproeverij-friesland

Contact & Reserveren

‘We willen onze gasten graag laten genieten van een speciale bierproeverij in Friesland. Tijdens een bierproeverij geniet je van ambachtelijk gebrouwen speciaalbier van eigen bodem tot Belgisch abdijbier.’

bierproeverij-friesland

Bierproeverij voor wie?

Voor groepen vanaf 6 personen is het mogelijk om van een bierproeverij te komen genieten in Oentsjerk, Friesland.

Bierproeverij ambassadeur Jurjen Boonstra geeft desgewenst ook een bierproeverij op locatie. Vanuit heel Friesland weten vriendengroepen, personeelsverenigingen, teams, en families de weg naar Oentsjerk te vinden voor een speciale bierproeverij.

 

Wanneer komen jullie?

Lijkt het je leuk zo’n bierproeverij of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Contact & Reserveren
maar je mag natuurlijk ook bellen: 058 – 256 17 47