Activiteiten

Nog steeds de charme van het buurtcafé rond 1900 maar met bijzondere mogelijkheden van nu.

Heb je iets te vieren?
Of ben je op zoek naar een gezellige locatie voor een personeelsfeest, bruiloft, vergadering, teambuilding, kinderfeestje of receptie? Achter het Kafee bevindt zich een sfeervolle zaal geschikt voor diverse activiteiten.

Happen & Trappen


Kafee ‘It wapen fan Fryslân’ ligt in een prachtige bosrijke fietsomgeving. Fiets door verschillende dorpjes en geniet onderweg van een 4-gangen diner. Gebruik Kafee ‘It wapen fan Fryslân’ als start en finish. Neem je eigen fiets mee of we kunnen er eentje voor je huren bij fietsenmaker Joustra even verderop. Wij serveren koffie met gebak waarna de tocht echt gaat beginnen: Het voorgerecht nuttig je in Dokkum, de soep in Burdaard, het hoofdgerecht in Wyns en het nagerecht in Leeuwarden. Voor slechts 39,95 p.p.

Reserveren doe je op de de site van Happen & Trappen: www.happenentrappen.nl

Quiznight


Elke eerste woensdag(avond) van de maand organiseren we een quiznight. En dat is een enorm succes. Meedoen aan de Quiznight kan in groepjes van maximaal 5 personen. Test je (actuele) kennis met vrienden, buren of familie en win een rondje van de zaak voor het hele team. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de juiste data want we zitten zomaar vol.

› Geef je op

Darten

Kafee ‘It wapen fan Fryslân’ is de thuishaven van de ‘Trynwâldster Trippel’. Het zal je dus niet verbazen dat er meerdere dartborden hangen. Neem je eigen pijlen mee of vraag ernaar bij de bar en probeer ooonneehundredaaaandeeeeighty te gooien.

Biljart

Het biljart heeft een prominente plek in het Kafee. Daag je vrienden uit en laat een balletje rollen.

 

Bij ons kun je natuurlijk gratis gebruik maken van WiFi.

Contact & Reserveren